| Praktijk voor remedial teaching, advies en coaching

Referenties

LerenPlus.nl

Bij het ingaan van een nieuwe periode:

"Ze heeft niet zoveel zin, maar dat heeft ze voorheen ook niet gehad en jij hebt het tot nu toe voor elkaar gekregen, dat ze iedere keer tevreden terug kwam. Reden voor ons door te zetten en voor het goede doel te gaan!"

moeder van A.d.J.

"Bedankt voor je inzet, J. vond het erg gezellig bij je al vond hij het niet zo erg dat het ook weer klaar was ;-)"


Aanbeveling op mijn LinkedIn profiel:

Gea heeft onze zoon professioneel begeleid. Haar aanpak was zorgvuldig, daadkrachtig en empatisch. Door samen te werken met school, ons als ouders en onze zoon is er een mooi resultaat behaald.

moeder van J. K.
 

Gea is iemand die gaat voor duurzame ontwikkeling.
Ze gaat gedegen en integer te werk, waardoor de kwaliteit van haar werk zeer goed is. Gea kan goed luisteren en daardoor een duidelijke hulpvraag formuleren alsmede een concreet aanbod bieden.

M. de Maa - Koornstra, directeur basisschool Het Mozaïek


Over de accommodatie:

"Relaxed aan huis. Een prettige, rustige sfeer."

Moeder K.H.

 

"Het was voor mijn zoon prettig om in een huiselijke sfeer te zijn. Dat haalde de zwaarte van de begeleiding af. "

Moeder J. H.

 

"Eerst was ik beetje sceptisch omdat het vaker bij iemand aan de keukentafel was en daar waren niet echt goede resultaten behaald. Eenmaal wat verder vond ik het prettig ook omdat ik wist dat niemand zomaar binnen zou komen."


Begeleidingsplan:

"Het begeleidingsplan was duidelijk. Je hebt de hulpvraag goed neergezet en ook de uitkomsten van het schoolonderzoek hierin meegenomen."

Moeder K. H.

 

"Het begeleidingsplan was bij aanvang gemaakt, maar moest door ervaring en gaandeweg aangepast. Ik heb het idee dat het ook te maken heeft met de leeftijd van mijn zoon en zijn onvermogen zelf voldoende te kunnen reflecteren om een hulpvraag of benadering te kunnen aangeven. We werden echter tijdig, accuraat en adequaat op de hoogte gehouden van wijzigingen in wat er gebeurde en wat er wijzigde in de aanpak."

Moeder J.H. (5 jaar)

 

"Alles was duidelijk en overzichtelijk. Daardoor wist ik waar ik aan toe was."

 

"Het was prettig om iemand te hebben die het begrijpt en die ook weet dat dyscalculie echt een probleem is wat je niet zomaar even oplost. Ik zou het anderen aanbevelen omdat het zeer prettig is dat iemand het probleem beaamt en de tijd voor je heeft. Ook wordt er echt naar jou als persoon gekeken en niet als de zoveelste met een rekenprobleem wat opgelost moet worden."
J.R. (20-jarige)
 

 

"Vanaf het eerste begin goede info gehad, de goede begeleiding en het eindresultaat is behaald"

vader N.V.


Het contact over de vorderingen

"Prima en volgens afspraak. En bij tussentijdse vragen konden we bij je terecht."

Moeder K.H.

 

"Het was voor ons heel fijn dat de optie van persoonlijk contact en een afspraak er was voor zowel de tussentijdse evaluatie als de eindevaluatie. Op deze manier konden we er allebei aan deelnemen en was het niet iets van 1 ouder. Die ruimte was er en daarin was ook ruimte om breder te kijken dan dat wat er precies in de evaluatie staat: kijken naar de periode volgend op het kwartaal dat de begeleiding plaatsvond en ook de lijn naar school te door te spreken."

Moeder J.H.


Algeheel

"Dit bijlestraject is een hele goede stap geweest. Een goede begeleiding bij het rekenen met mooie schoolresultaten als gevolg. En wat een fijn coachingstraject, we hebben er een zelfverzekerder kind voor terug gekregen! Wij zijn blij!"

Moeder K. H. (12 jaar)